فراخوان جذب کمیته علمی

فراخوان جذب کمیته علمی

دبیرخانه همایش اقدام به جذب کمیته علمی همایش از طریق نامه نگاری با برخی دانشگاه ها نمود.

در راستای برگزاری و تشکیل کمیته علمی به اطلاع می رساند، دبیر خانه همایش اقدام به جمع آوری بانک رزومه ها جهت استفاده حداکثری از توان جامعه علمی و اجرایی کشور و همچنین افزایش کیفیت مقالات پذیرش شده، نموده و از کلیه پژوهشگران محترم و توانمند که دارای مدرک دکتری تخصصی phd و سوابق علمی و پژوهشی می باشند و همچنین اساتید و مدیران موسسات و سازمان های علمی و اجرایی دعوت به همکاری افتخاری می نماید.