فراخوان مقاله

فراخوان مقاله

پژوهشگران و دانشجویان محترم می توانند ضمن رعایت فرمت نگارش مقاله آخرین یافته های علمی، پژوهشی، کاربردی و مروری خود را منطبق بر محورهای ارائه مقاله به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

# پژوهشگران و دانشجویان محترم می توانند ضمن رعایت فرمت نگارش مقاله آخرین یافته های علمی، پژوهشی، کاربردی و مروری خود را منطبق بر محورهای ارائه مقاله همایش طبق روند زیر به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.
ابتدا باید از طریق عضویت در سایت، ثبت نام اولیه را انجام داده و یک حساب کاربری (کنترل پنل شخصی) ایجاد نمایید. سپس وارد صفحه ی خود (پنل کاربری) شده و از طریق منوی ارسال مقاله، مقالات خود را ارسال نمایید. در این همایش مقاله به زبان فارسی مورد پذیرش قرار می گیرد، حتی الامکان چارچوب کلی مقاله شامل 6 بخش چکیده، مقدمه، هدف، روش، نتیجه گیری و منابع می باشد. طول مقاله با شکل ها، جداول نباید حداقل از  10 صفحه کمتر و حداکثر 20 صفحه بیشتر باشد، فرد ثبت کننده مقاله به عنوان مسئول مکاتبات مقاله خواهد بود.