تمدید زمان دریافت مقاله

تمدید زمان دریافت مقاله

دریافت مقاله تا پایان دی ماه 1399 تمدید شد.

با توجه به درخواست‌های مکرر دوستان و بالاخص دوستانِ دانشجو در دانشگاه‌ها در خصوص ارسال مقالات، بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند مهلت ارسال مقالات تا پایان دی‌ماه تمدید شد. بنابراین علاقه‌مندان می‌توانند مقالات و یا مستندات کامل  خود را تا پایان دی‌ماه در سایت همایش بارگذاری نمایند.
 گفتنی است تمامی متون دریافتی وارد فرایند داوری شده‌اند و به مرور پیشنهاداتِ اصلاحی داوران محترم از طریق ایمیل به اطلاع ارسال کنندگان مقالات خواهد رسید.