اطلاعیه شماره 4

اطلاعیه شماره 4

پذیرش نهایی سخنرانی یا پوستر

پژوهشگر گرامی مقالات دریافتی در همایش پس از طی فرآیند داوری و اعلام نظر داوران عزیز به یکی از سه صورت زیر تغییر وضعیت می یابند:

1- پذیرش نهایی (سخنرانی)
با توجه به اینکه داوران پس از داوری به هر مقاله امتیاز می دهند، مقالاتی که امتیاز آن ها در بازه امتیازی سخنرانی قرار می گیرد به صورت سخنرانی پذیرش می شوند.
توجه فرمایید با توجه به این که زمان همایش اجازه ارائه سخنرانی توسط تمامی عزیزان را نمی دهد، صرفا مقالات تعیین شده از سوی کمیته علمی فرصت سخنرانی خواهند داشت.
مقالات تعیین شده یک هفته قبل از شروع همایش مشخص شده و این موضوع طی تماس تلفنی به اطلاع پژوهشگر خواهد رسید.
لازم به ذکر است که فایل ارائه سخنرانی از قسمت فایلهای مورد نیاز در صفحه اصلی وبسایت دانلود و فایل خود را آماده فرمایید.
2- پذیرش نهایی (پوستر)
مقالاتی که پذیرش شده لیکن امتیاز آن ها در بازه امتیازی مقالات سخنرانی نمی گنجد به صورت پوستر پذیرش می شوند.
فایل ارائه پوستر از قسمت فایلهای مورد نیاز در صفحه اصلی وبسایت در دسترس است.
3- عدم پذیرش نهایی
مقالاتی که پذیرشی دریافت نکرده اند. این عزیزان در صورتی که هزینه ای پرداخت نموده اند به منظور عودت وجه می بایست شماره حساب خود را به دبیرخانه ارسال نمایند.