دسترسی به لینک ورود به همایش و کارگاه های همایش

دسترسی به لینک ورود به همایش و کارگاه های همایش

به استحضار می رساند دومین همایش ملی زندگی دانشجویی با تاکید بر فراغت، تاب آوری و سلامت به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا و با همکاری سازمان اموردانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و وزارت بهداشت روز یکشنبه ۲۱ شهریور ماه جاری از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ برگزار خواهد شد.

به دانشجویان، کارشناسان و کارکنان محترم دانشگاه‌های سراسر کشور که در همایش حضور داشته باشند و یا مقاله ارائه دادند، تا 5 ساعت گواهی ارائه خواهد شد.
همزمان با برگزاری همایش، کارگاه‌های مرتبط، تحت برنامه ادوبی کانکت (Adobe Connect) نیز برگزار خواهد شد. عناوین کارگاه های آموزشی به قرار زیر است.

عنوان کارگاه ها:
1) قرنطینه، تاب آوری و مواجهه با پیامدهای کرونا
2) ورزش، سلامت، تاب آوری و اوقات فراغت
3) آشنایی بافرصت های شغلی و کسب و کارهای بیمه ای برای دانشجویان
برای شرکت در همایش و کارگاه‌ها لازم است ابتدا از  طریق سایت همایش به نشانی
و لینک کاربران ثبت نام صورت گیرد و سپس در قسمت کارگاه آموزشی، کارگاه‌های مورد علاقه انتخاب گردد.
شرکت در این کارگاه‌ها بدون هزینه و با ظرفیت محدود می باشد.
لازم به ذکر است که  همایش به دلیل شرایط شیوع کرونا و حفظ سلامت شرکت کننده ها و فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی به صورت مجازی و  برخط(online) از طریق نرم افزار Adobe Connect برگزار می‌گردد
 لینک  همایش به آدرس زیر
vc.basu.ac.ir/stulife در دردسترس خواهد بود.
شرکت کنندگان محترم باید نرم افزار adobe connect را روی رایانه و گوشی تلفن همراه خود نصب نمایند. برحسب نوع رایانه و گوشی تلفن همراه نشانی برنامه مربوطه به صورت زیر است:
ویژه ویندوز
ویژه اندروید:
iOSویژه

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبسایت همایش به آدرس  http://dormitory.basu.ac.ir/fa/ مراجعه نمایند.