دکتر اسدالله نقدی تصریح کرد: توجه به مسائل زیست و زندگی دانشجویی در کنار خدمات رفاهی و صنفی، یکی از دغدغه‌های دانشگاه بوعلی‌سینا است

به گزارش خبرنگار بسنا، دکتر اسدالله نقدی، دبیر علمی همایش ملی زندگی دانشجویی و معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا، در همایش ملی زندگی دانشجویی که با محوریت تاکید بر فراغت، تاب‌آوری و سلامت که در دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار شد، بیان کرد: در تجربه نزدیک به یک قرن دانشگاه‌داری و مدیریت در دانشگاه‌های ایران تمرکز بیشتر بر روی حوزه رفاهی و صنفی متمرکز بوده که مهم بوده، هست و استمرار خواهد داشت؛ اما یکی از دغدغه‌های معاونت دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا این است که در کنار خدمات رفاهی و صنفی دانشجویی به مسائل زیست و زندگی دانشجویی در ابعاد علمی نیز پرداخته شود و به زیست و زندگی دانشجویی از دید آن‌ها نیز نگاه کنیم و با کمک تجربه سایرین در این زمینه نیازها، اولویت‌ها و مطالبات آن‌ها را به صورت مکتوب به مدیران و مسئولان ارائه دهیم.

معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا اظهارداشت: امروز ما بیش از چهار میلیون دانشجو در کشور داریم و بر همین مبنا آینده کشور به عنوان "نیروی پیشرو توسعه کشور" مهم بوده و از نظر کمی پرداختن به چنین جامعه‌ای از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

دبیر علمی همایش در خصوص تاریخچه همایش گفت: اولین همایش تحت عنوان زندگی دانشجویی فرصت‌ها و تهدید‌ها با تاکید بر زندگی دانشجویان در سرا‌های دانشجویی با مشارکت محققان، مسئولان و دانشجویان و دانشگاهیان در تیرماه ۱۳۹۸ برگزار و بازتاب بسیار خوبی داشت چرا که مجموعه مقالات آن همایش در بیش از ۷۰۰ صفحه تدوین و گرد آوری شده و در نشست معاونین دانشجویی سراسر کشوربه دوستان و معاونین اهدا شد.

وی در پایان افزود: با توجه به تجربه شیوع کرونا تاکید همایش امسال بر روی فراغت، سلامت و تاب آوری است که با توجه به مشارکت قابل توجه محققان در نشست دوم نیز نشان از علاقمندی دارد.

خبرنگار: یاری